Galerii: Ministrid käisid Valgas ettevõtluse teemal arutlemas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtlusnädal tõi täna Valga jaamahoonesse peaminister Jüri Ratase ning riigihalduse minister Janek Mäggi, kes esinesid sõnavõttudega teemaplokis "Ettevõtlus versus riik". Samal ajal esitleti ka esimest maailmasõjajärgselt Eestis toodetud vedurit.

Kohaletulnuid tervitas Valgamaa Arenguagentuuri juhataja Rein Org, kelle sõnul sümboliseerib seminari toimumise ruum mälestust Valgast kui tähtsast raudteekeskusest, kust väljus päevas kümneid ronge. “Loodame, et ettevõtlus Valgas elavdub, sest nagu üks minister hiljuti ütles -- ainus, mis saab päästa ääremaastumisest, on ettevõtlus,” rõhutas Org.

Teemaplokk "Ettevõtlus versus riik" oli osa inspiratsioonipäevast, mis jagati kolme plokki: "Ettevõtlus vs riik" avaplokis andis raudtee-ettevõtte Operail AS juhatuse esimees Raul Toomsalu lühiülevaate raudteevedude arengust Kagu-Eestis ning koostöövõimalustest ettevõtjatega. Samal ajal esitleti raudteejaamas esimest maailmasõjajärgselt Eestis toodetud vedurit, mis valmis AS-is Operail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles