Metsaskäik sai eakale mehele saatuslikuks

Siim Saavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimese otsingud. Pilt on illustratiivne.
Inimese otsingud. Pilt on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Laupäeva keskpäeva paiku lõi 88-aastane Tartu mees Anatoly oma Žigulile hääled sisse, et Põlvamaale seeni ja marju korjama minna. Ahjalt läbi sõitnud, peatas ta oma masina Aktse küla juures metsa vahel ning sammus nüüd juba jala sügavamale puude vahele. Oma auto juurde ta paraku tagasi ei jõudnudki.

Mees korjas seeni-marju mitu tundi, kuni avastas, et tagasiteed tal leida ei õnnestu. Kell 18 mõistis ta, et on lõplikult eksinud ning helistas häirekeskusele.

Sellele reageerisid kohe politseinikud, kes asusid seenelist otsima. Appi võeti ka droon. Patrullid kontrollisid Anatoly antud kirjelduste järgi tema liikumisteid ja asusid tööle. Otsingute ala hõlmas Valgesoo, Aktse ja Kiidjärve külasid.

Veidi enne kella 23 leidis politsei Anatoly Žiguli üles, kuid meest ennast mitte. Otsingud jätkusid kuni kella kolmeni öösel, kuid tulemusteta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles