Olümpiavõitjat Shaunae Miller-Uibot võib esmaspäeval näha Põlvas toimuval võistlusel

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo.
Maicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Põlva uuel staadioni saab esmaspäeval näha maailma üht kiiremat naist − Eesti kümnevõistleja Maicel Uibo abikaasat Shaunae Miller-Uibot. Põlvas toimuva Tähtede jooksu eesmärgiks on populariseerida kergejõustiku harrastamist maakonnas ja kohtuda Põlvast sirgunud Uibo ja tema olümpiavõitjast abikaasaga.

Võistlus toimub 8. oktoobril Põlva linna staadionil algusega kell 15.00. Võistlusala on kõikidele vanuseklassidele 400 meetri jooks. Võistluste korraldaja on Põlva Spordikool.

Põlva Vallavalitsuse avalike suhete spetsialisti Annely Eesmaa sõnul maailmakuulsad külalised Põlvas ise ei võistle, vaid on kohal külalistena: üks annab stardi ja teine autasustab.

Bahama sprinteri tulemused 100, 200 ja 400 meetri jooksus on muljetavaldavad: vastavalt 11,19 sekundit, 21,88 sekundit ja 48,97 sekundit. Shaunae Miller tuli eelmisel aastal ka Teemantliiga üldvõitjaks nii 200 kui ka 400 meetri jooksus.

Miller kihlus Uiboga 2016. aasta aprillis, paar abiellus 2017. aasta veebruaris. Uibo esmaspäeval Põlvas toimuval võistlusel korraldajate sõnul ei osale, olles kimpus vigastusega.

Maicel Uibo kogus tänavu mais kümnevõistlejate mainekal võistlusel Götzises lõpptulemuseks 8512 punkti, püstitas sellega isikliku rekordi ning sai võistlusel teise koha. Ühtlasi tõusis Uibo Eesti kõikide aegade kümnevõistluse edetabelis kolmandale kohale. Juhib endiselt 8815 punktiga Erki Nool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles