Galerii: Valgas selgus maakonna aasta õpetaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna jagati Valgas hotell Metsises pidulikul tseremoonial välja Valgamaa aasta õpetaja tunnustused. Aasta õpetaja tiitli pälvis Tõrva gümnaasiumi ajalooõpetaja Eve Tilk.

Tilk sai ühtlasi aasta klassijuhataja tiitli. Tema iseloomustuses seisab, et Eve Tilk on fantastiline klassijuhataja, kes on oma klassiga koos olnud alates 1. klassist 12. klassini, kusjuures klass lõpetab tänavu täpselt samas koosseisus nagu nad 10.klassis koos alustasid.

„Õpetaja Eve on suutnud kõik erinevate huvidega noored siduda ühtseks klassikollektiiviks. Ajalooõpetajana püüab õpetaja Eve alati ajalootunnid huvitavaks teha. Selleks on palju erinevaid võimalusi nagu näiteks ajaloofilmid, ristsõnade koostamine ja lahendamine, kohtumised põnevate inimestega. Ajalugu õpetades püüab õpetaja alati teemad siduda Eestiga ja meie elu-oluga, et õpilasel tekiks arusaam, kust me tuleme ja kuhu me teel oleme,” seisab kirjelduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles