Vaata muusikavideot: Valgast pärit DJ avaldas esiksingli

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ BRANDLOT (vasakult teine) võib ka ise oma värskelt loole "All About Love" valminud muusikavideos näha.
DJ BRANDLOT (vasakult teine) võib ka ise oma värskelt loole "All About Love" valminud muusikavideos näha. Foto: Kuvatõmmis muusikavideost

Valgast pärit DJ BRANDLO ehk Brandon Bogatšov avaldas oma esimese singli «All About Love», millele valmis ka muusikavideo.

BRANDLO on tuntust kogunud küll plaadikeerutajana, aga muusikat ta ise seni avaldanud polnud. Tema sõnul oli idee aga küpsenud juba mõnda aega. Selleks oli ta omal käel ka heliloomingut õppinud. «Olen õppinud umbes kaks aastat vahelduvalt. Enne suve mõtlesin, et nüüd peaks selle asja ära tegema.»

Ainus, mida DJ loo juures ise ei kirjutanud, on selle vokaal, mille ta ostis ja millele seejärel loo tausta üles ehitas. Selliseid juba valmis kujul müüki pandud laulupartiisid on võimalik omandada koos autoriõigustega. Bogatšov viimistles lugu erilise hoolega. «Tavaliselt tehakse lugu nädal või kaks. Seda tegin ekstra kuu aega. Lihvisin kõike, et oleks täiuslik.»

Kui algselt pidi lugu välja tulema suure plaadifirma alt, siis Bogatšov otsustas selle siiski oma Youtube’i kanali kaudu avaldada, kuna sisetunne ütles, et nii on õigem. Küll aga aitavad tuntud firmad seda reklaamida. Näiteks on õla alla pannud NoCopyRightSounds, mille kaudu on näiteks kodumaise ansambli Cartoon koos D­aniel Leviga loodud lugu «On and On» jõudnud Youtube’is 210 miljoni vaatamiseni.

Edu saabus juba enne singli avaldamist, sest mitu raadiojaama nagu MyHits, Hit FM ja NRJ FM võtsid loo oma esitusnimekirja. «Suur pluss on juba see, et raadiod on selle vastu võtnud. T­ean 20 muusikut, kes on teinud aastaid lugusid ja nende lood pole siiani jõudnud raadiotesse või edetabelitesse.»

Praegu on Bogatšov iseenda mänedžer, aga ta ei välista, et kui lugu tuntuks saab, võib käed lüüa mõne esindajaga.

Laulu video lõi ettevõte Pixover Media. Osa loost on filmitud merel ning teine pool kujutab majapidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles