Otepääl sai alguse uus kontsertsari

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaikse muusika õhtud jätkuvad 2. novembril.
Vaikse muusika õhtud jätkuvad 2. novembril. Foto: Merilin Kirbits

Otepää kultuurimajas sai 28. septembril alguse uus kontsertsari „Vaikse muusika õhtu“. Sarja eesmärgiks on tundma õppida Otepää kohalikke inimesi läbi nende tegevuse ning anda noortele võimalus esinemiseks ja kogemuse saamiseks.

Esimesteks vaikse muusika õhtu külalisteks olid pika rahvamuusika traditsiooniga perekonnast pärit muusikud Merle Soonberg, Heidi Soonberg ning Margit Illingworth. Hubases galeriis sai nautida kontserti koos lustakate tõsieluliste vahepaladega. Avatud oli kohvik ning juttu jätkus vaikse muusika austajatel kauemakski.

Otepää kultuurimaja perenaine Merle Soonberg ütles, et koos pimedate sügisõhtute saabumisega sündis ka mõte korraldada kontsertsari.  „Minu soov on, et Otepää valla inimesel ja miks mitte ka meie külalistel, oleks võimalus mõnel pikal pimedal õhtul tulla hubasesse kohta, kus saab ta veeta kvaliteetset aega koos sõpradega ning nautida sellega ühes ka head muusikat,“ lisas Soonberg.

Vaikse muusika õhtud jätkuvad hingedepäeval, 2.novembril. Kontserdid on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles