Kütusehinnad tõusid kõikides Balti pealinnades (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Circle K tankla.
Circle K tankla. Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

Circle K tanklate hinnavõrdlusest reedese seisuga selgub, et möödunud nädalaga võrreldes tõusid kütusehinnad kõikides Balti pealinnades.

Tallinnas tõusid nii 95-oktaanise kui ka 98-oktaanise bensiini hinnad 3,5 sendi võrra. Diisli hind tõuis nädalaga aga 5,5 senti, LPG hind jäi samas möödunud nädala tasemele.

Riias tõusid 95 miles ja 98 miles plus hinnad 0,5 senti. Diisli ja LPG hinnad tõusid mõlemad 1,5 senti.

Vilniuses tõusis 95-oktaanise bensiini hind 3,8 senti, 98-oktaanise bensiini hind tõusis 9 senti ja diislikütuse hind tõusis omakorda 6,7 senti. LPG hind tõusis aga 3,1 sendi võrra

Baltimaade kõige kallimat kütust müüakse aga jätkuvalt Tallinnas. Nimelt oli Eesti pealinnas keskpäeva seisuga 95-oktaanise bensiini hind 1,399 eurot liitri kohta, mis on Riia ja Vilniuse hindadest kallim vastavalt 7,7 ja 15,5 senti.

Bensiini 98 miles plus müüdi Tallinnas 1,449 euroga, mis ületab Riias müüdava kütuse hinda 7,2 sendi võrra, Vilniuses oli 98-oktaanise bensiini hind Tallinna omast aga 8,4 senti odavam.

Diisli hind oli Tallinnas 1,399 eurot ehk 13,7 senti kallim kui Riias ning 18,7 senti kallim kui Vilniuses.

Antud hinnavõrdlus on informatiivne. Kütusehinnad võivad tanklati erineda.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles