Põlvas tunnustati valla parimaid õpetajaid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval toimus Põlva valla õpetajatele pidulik vastuvõtt, kus anti üle valla hariduspreemiad.
Neljapäeval toimus Põlva valla õpetajatele pidulik vastuvõtt, kus anti üle valla hariduspreemiad. Foto: Põlva vallavalitsus

Eile toimus Põlva kultuuri- ja huvikeskuses Põlva valla õpetajatele pidulik vastuvõtt, kus anti üle valla hariduspreemiad.

Põlva valla aasta õpetaja 2018 tiitli pälvis Põlva kooli klassiõpetaja Raina Uibo. Tunnustuse Põlva valla aasta noor õpetaja 2018 pälvis Põlva kooli loodusainete õpetaja Karl Tammiste, teatas vallavalitsus oma kodulehel.

Põlva valla hariduspreemiad pälvisid Põlva spordikooli orienteerumistreener Nikolai Järveoja, Põlva kooli huvijuht Diana Pehk, Vastse-Kuuste kooli ja Mooste mõisakooli loodusainete õpetaja ja õppealajuhataja Külli Liblik, Põlva lasteaed Pihlapuu muusikaõpetaja Nele Risttee ning Põlva Roosi kooli klassiõpetaja Katrin Sing.

Õpetajaid tervitasid vallavanem Georg Pelisaar ja vallavolikogu esimees Lennart Liba. Muusikalise tervituse tõid Võru gümnaasiumi ja Parksepa keskkooli noored lauljad õpetaja-dirigent Silja Otsari juhatusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles