Kadunud Võru mees leiti viimasel tunnil

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiautosse sooja tõstetud Aldo tõsteti kiirabi kanderaamile ja sõidutati Lõuna-Eesti haiglasse. 2 × Arved Breidaks
Politseiautosse sooja tõstetud Aldo tõsteti kiirabi kanderaamile ja sõidutati Lõuna-Eesti haiglasse. 2 × Arved Breidaks Foto: Arved Breidaks

Jalas kerged kummikroksid, astus 76-aastane Aldo pühapäeva pärastlõunal oma Võrus Raudtee tänaval asuvast kodust välja, et minna umbes poole kilomeetri kaugusele Maksimarketisse sisseoste tegema. Ent mehe poeskäik venis enam kui ööpäeva pikkuseks ekslemiseks kodust umbes kilomeetri kaugusel metsatukas, kust ta viimasel hetkel üles leiti.

Jalas tumedad püksid, seljas hall vammus, mille peal heleroheline jope. Selline riietus pakub sügiseses metsas pea ideaalset maskeeringut, mistõttu oli esmaspäeva õhtul pimenevas Võlsi metsas samblal lamanud Aldo leidmine võrreldav väikese imega.

«Tänu Kuperjanovi pataljoni ajateenijatele leiti ta viimasel minutil,» tunnistas Võlsil Aldo otsinguid juhtinud Kagu politseijaoskonna Võru piirkonnavanem Anti Paap Lõuna-Eesti Postimehele. Vaid kolm päeva tagasi oli ta olnud tunnistaja traagilise lõpplahendusega inimese otsingutele Rõuge vallas, kus kodutee kaotanud mees leiti reedel surnuna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles