Aita valida Lõuna-Eesti parim toode

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirli Homuha
Sirli Homuha Foto: Arvo Meeks

Lõuna-Eesti Postimees kuulutab välja parima toote konkursi. Parimaid tooteid võivad välja pakkuda kõik Lõuna-Eesti inimesed ja ka ettevõtted. Konkursile sobivad kõik Valga-, Põlva- ja Võrumaal 2017.–2018. aastal välja töötatud parimad uudistooted ja -teenused.

«See võib olla ükskõik mis toode või teenus: peaasi, et see on kas Valgamaa, Põlvamaa või Võrumaa ettevõtlike inimeste loodud,» ütles Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha. «Konkursiga soovime tunnustada Lõuna-Eesti ettevõtjate tööd ja panust piirkonna arendamisse.»

Ettepanekud parimate toodete kohta koos lühikese põhjenduse ja esitaja kontaktandmetega on oodatud aadressile toode2018@lounapostimees.ee hiljemalt 28. oktoobriks.

Žüriisse kuuluvad Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanikud, peatoimetaja ja Kagu-Eesti ettevõtluskonsultant Kuldar Leis ning Luminor. Hindajad valivad esitatud toodete seast välja kümme kõige tugevamat kandidaati ning seavad need novembris Lõuna-Eesti Postimehe veebilehel rahvahääletusele.

Lõuna-Eesti parim toode kuulutatakse välja detsembri esimeses pooles Lõuna-Eesti Postimehe vahel ilmuvas ettevõtluskogumikus, võitjale anname välja ka auhinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles