Galerii: Taagepera lossi spaa pakub stiilset elamust

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes neil päevil Taagepera lossi satub, saab varasemast tublisti luksuslikuma kogemuse osaliseks. Avatud on uus restoran, uuendatud ja nüüdisajastatud on nii lossihotelli vestibüül kui ka toad. Kõige krooniks avab peagi uksed efektse välimusega spaa.

Ehitustööd lossis ehk uue nimega lossispaas Wagenküll ja selle kõrval asuvas vanas sanatooriumihoones on käinud möödunud kevadest saati. Uuendused jäävad silma juba lossi astudes. Muudetud on teenindusleti asukohta ning fuajees on külaliste ootel kollektsioon uhkeid kollaseid tugitoole, kus saab aega veeta kas või kunstipäraste nuppudega malet mängides. Püsivalt on avatud õitsvate puude imitatsioonidega kaunistatud ja klientidele avause kaudu kokkade tööst ülevaadet andev Resto Wagenküll, mis pakub à la carte menüüd ja teiste seas Josperi ahjus valmistatud toite. Viimast võrreldakse grillimaailmas söeahjude Rolls Royce’iga, sest puusöeahjus kõrgel kuumusel küpsetamine säilitab roogade mahlasuse ja tekstuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles