Heade inimeste üleküllus tõi Tartu endise abilinnapea Valka

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga valla­valitsuse sotsiaaltööteenistuse juhataja Jüri Kõre sõnul on Valga vallas praegu suurimad murekohad sotsiaal­transport ja koduhoolduse arendamise vajadus. 
Valga valla­valitsuse sotsiaaltööteenistuse juhataja Jüri Kõre sõnul on Valga vallas praegu suurimad murekohad sotsiaal­transport ja koduhoolduse arendamise vajadus. Foto: Arvo Meeks

Endine Tartu sotsiaalvaldkonna abilinnapea Jüri Kõre töötab juuli lõpust Valga vallavalitsuse sotsiaaltööteenistuse juhina. Siiani ülikoolis poole kohaga lektorina töötava Kõre sõnul puudutavad Valga mured tema valdkonnas eelkõige sotsiaal- transporti ja vajadust hooldekodude asemel koduhooldust arendada. Majanduskriis võib aga mehe taas Tartusse viia.

Endine Tartu abilinnapea, õppejõud ülikoolis, endine Tartu Ülikooli kliinikumi nõukogu liige. Kuidas nüüd siis Valgas?

Siin vabanes koht. Kui räägime õppejõu tööst, siis seal tekib rutiin. Aga Eesti omavalitsustes ja hoolekandes on praegu väga põnev aeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles