Vigastus nurjas suurvõistluse

Siim Saavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slovakkias noorhobuste MM-il jalavigastuse saanud Luukas on nüüd peremehe kinnitusel terve ja valmis uuteks katsumusteks. Siim Saavik
Slovakkias noorhobuste MM-il jalavigastuse saanud Luukas on nüüd peremehe kinnitusel terve ja valmis uuteks katsumusteks. Siim Saavik Foto: Siim Saavik

Slovakkias peeti noorhobuste maailmameistrivõistlused kestus­ratsutamises. 120-kilomeetrisele rajale startis ka neli Eesti esindajat. Üks Eesti hobustest oli seitsmeaastane Luukas, kes pidi vigastuse tõttu võistluse katkestama.

Luukase omanik Joosep Tikk, kes Võru vallas Vana-Vastseliina külas Kaldala mahetalu peab, oli sunnitud tõdema, et võistlus ebaõnnestus.

Pärast teist ringi, kui läbitud oli 70 kilomeetrit, sai Luukase jalg viga ning sõit oli selleks korraks läbi. «Paar tundi pärast katkestamist polnud Luukasel enam õnneks midagi viga ja praegu on tal ka kõik korras,» lisas Tikk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles