Konflikt kaupluse lähistel tõi kohale politsei

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru tänav Valgas. Paremal kauplus.
Võru tänav Valgas. Paremal kauplus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeva õhtul mõni minut enne kella 19 sai häirekeskus teate, et Valgas Võru tänaval asuva kaupluse lähedal oli 65-aastase mehe ja ühe seltskonna vahel puhkenud sõnavahetus. Eaka mehe sõnutsi tema suhtes füüsilist vägivalda ei kasutatud ning pärast sõnavahetust oli temaga norinud seltskond lahkunud.

"Et mees jäi telefonis napisõnaliseks, käis sündmuskohal üksikasju välja selgitamas ka politseipatrull," kinnitas Valga piirkonnavanem Robert Kõvask. "Paraku siis enam tüli teisi osapooli kohapeal ei olnud ja riiu tagamaid välja selgitada ei õnnestunud."

Sõnelusest häiritud mees lubanud järgmise päeva keskpäeval politseimajja juhtunu kohta täpsemaid selgitusi jagama tulla, ent politseiuurija juurde ta Kõvaski sõnul täna kella kolmeks siiski mingil põhjusel ei olnud ilmunud.

Lõuna-Eesti Postimehele teadaolevalt on Valgas Võru tänava piirkonnas taoliseid konflikte sel aastal olnud varemgi ja väidetavalt on nende käigus lõhutud ka inimeste vara, näiteks lähedal asuvate hoonete aknaid.

Robert Kõvask tõdes mainitud väidet kommenteerides, et Valga linnas paiknev üksjagu pikk ning paljude majadega palistatud Võru tänav politseitöös teistest linnas looklevatest tänavatest väljakutsete poolest ei eristu. "Nii on sarnaselt teiste linnatänavatega ka Võru tänaval väljakutseid seinast-seina, alustades peretülidest ja lõpetades naabritevaheliste erimeelsustega," ütles piirkonnavanem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles