Politsei kinnitas: Valgas õnnetuse põhjustanud juht oli ravimijoobes

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobri keskel juhtus liiklusõnnetus Valga linnas Vabaduse tänavas, kus Škoda Fabia sõitis maha kõnnitee metallpiirde. Juht oli retseptiravimist tingitud joobes.
Oktoobri keskel juhtus liiklusõnnetus Valga linnas Vabaduse tänavas, kus Škoda Fabia sõitis maha kõnnitee metallpiirde. Juht oli retseptiravimist tingitud joobes. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hiljuti juhtus Valgas liiklusõnnetus, kus Škodat juhtinud mees ei tulnud vasakpöörde sooritamisega toime ning sõitis autoga läbi torupiirete kohvikualale. Politsei kinnitas, et Škodat juhtinud mees oli liiklusõnnetuse toimumise ajal psühhotroopse aine tarvitamise mõju all ehk niinimetatud ravimijoobes ning tema suhtes alustataks kriminaalmenetlust joobes juhtimise paragrahvi järgi.

Politsei selgitas õnnetuse järel, et 54-aastane autojuht alkoholi tarvitanud ei olnud, küll ütles mees, et ta oli tarvitanud erinevaid rahusteid. Tal olid tõsised koordinatsioonihäired. Narko kiirtestiga selgitati esialgu, et mees võibki olla retseptiravimine mõju all, mis tema juhtimisvõimet pärssisid.

Laupäeval, 22. septembril kell 08.40 toimus liiklusõnnetus Valgas Vabaduse 35 asuva kohviku Johanna juures.

Arsti välja kirjutatud retseptiravimite mõju all olev 54-aastane mees ei tulnud toime vasakpöörde sooritamisega ja sõitis sõiduautoga Škoda Fabia läbi torupiirete kõnniteel olevale kohvikualale.

Kiirus polnud õnnetuse hetkel kuigi suur, auto vastu hoonet ei sõitnud. Kokkupõrkest piirdega sai Škoda kergemaid vigastusi ja selle juht pääses ehmatusega. Sõiduk omas kehtivat tehnoülevaatust.

Katkenud torust sai aga löögi 79-aastane naine, kes toimetati Valga haiglasse kontrolli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles