Armastus loksutas noored ettevõtjad Võrumaale

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored ettevõtjad Indrek Noorsalu ja Kristina Turi puhusid mahajäetud kauplusehoonele elu sisse ning nüüd tegutseb seal teist aastat Sulbi kohvik.
Noored ettevõtjad Indrek Noorsalu ja Kristina Turi puhusid mahajäetud kauplusehoonele elu sisse ning nüüd tegutseb seal teist aastat Sulbi kohvik. Foto: Arvo Meeks

Rootsi vahet sõitva Tallinki laeva Baltic Queen baaris töötades tuttavaks saanud Indrek Noorsalu (31) ja Kristina Turi (24) vahetasid mõne aasta eest kõikuva laevateki kindlama jalgealuse vastu ning on juba poolteist aastat pidanud Võrumaal Sulbi külas kohvikut.

«Äge on ja järjest ägedamaks läheb,» tunnistas Turi. Mahajäetud endisest Sulbi kauplusest on nüüdseks kujundatud viie lauaga, mõnikümmend inimest mahutav retrohõnguline kohvik, mille kuulsus mühinal kasvanud.

«Osa inimesi on päris Põhja-Eestist tulnud ja rääkinud, kuidas tuttav soovitanud, et kui Võrumaale lähete, käige Sulbi kohvikust läbi. Seda on nii hea ja soe kuulda,» lausus Indrek Noorsalu, kes pärast meresõiduga lõpparve tegemist tuli Sulbi kanti esiti hoopis plaaniga käsitööõlle tegemist õppida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles