Hävitatud farmi omanik plaanib uued tibud võtta

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sanlind OÜ juhi Andres Puksovi veendumuse kohaselt saab samas keegi neid tabanud õnnetuse pealt tulu, sest hävitatud kanade liha läheb hiljem tootmisesse ja müüki. „Kapitalism on selles mõttes karm: kui saadakse aru, et oled hädas, kasutatakse seda ära.“
Sanlind OÜ juhi Andres Puksovi veendumuse kohaselt saab samas keegi neid tabanud õnnetuse pealt tulu, sest hävitatud kanade liha läheb hiljem tootmisesse ja müüki. „Kapitalism on selles mõttes karm: kui saadakse aru, et oled hädas, kasutatakse seda ära.“ Foto: Arvo Meeks

Oktoobri alguses riigi veterinaaride hambusse jäänud ja salmonellabakeri tõttu 200 000-pealise kanafarmi hävitanud Sanlind OÜ plaanib järgmiseks sügiseks tootmise taastada. Firma juhi Andres Puksovi sõnul loodetakse kevadeks võtta uued tibud, kellest saavad sügiseks munejad kanad.

„Mul on olnud päevi, mil olen kõigest väsinud ega taha tulevikule mõeldagi, kuid järgmisel päeval olen taas lootusrikas,“ lausus Puksov, kes saadab sel nädalal Poola tappamajja viimase osa oma hävitamisele minevatest kanadest. „Praegu plaanin siiski jätkata. Küsimus on, kui suures mahus.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles