Ugandi kohvik jõudis Eesti kolme parima sekka

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugandi kohvik asub Otepää südalinnas raekoja vastas ning avati möödunud aasta jõulude eel.
Ugandi kohvik asub Otepää südalinnas raekoja vastas ning avati möödunud aasta jõulude eel. Foto: Ugandi kohvik

Otepääl asuv Ugandi kohvik on ainukese Lõuna-Eesti toidukohana gastronoomiakonkursi Silverspoon finalist. Toidukoht konkureerib Hõbelusika auhinna nimel kategoorias „parim kohvik“, mille nominentide hulka kuuluvad veel Tallinnas asuv Gianni Cafe ja Haapsalus tegutsev Hapsal Dietrich.

Möödunud aasta jõulude eel avatud kohvik asub Otepää südalinnas raekoja vastas. Nii kohalikud elanikud kui ka linna külastavad turistid võtsid söögikoha avamisest saadik kohe omaks.

„Pingutame iga päev kogu tiimiga selle nimel, et iga külaline tunneks end meie juures suurepäraselt. Teame, et ühele inimesele positiivse emotsioonilaengu andmine kandub omakorda edasi veel viiele,“ selgitas kohviku perenaine Liis Kalda. Ta lisas, et kõige parem tunnustus on alati kliendi siiras tagasiside, kuid lisaks on suur au kuuluda ka gastronoomiakonkursi finalistide hulka.

Kohvik on Otepää südames asuva Ugandi Resto, Eesti suurima talvepargi Otepää Winterplace ja Eestis kõige kauem tegutsenud ööklubile Comeback väike sõsar.

Silverspoon on Eesti gastronoomiakonkurss, mille eesmärk on väärtustada ja arendada toidukultuuri Eestis. Hindajad on väga erinevate eluvaldkondade ja maitse-eelistustega inimesed. Nemad hindavad just seda, mis on tavatarbijale väljas söömisel oluline. Konkursi protsess on läbipaistev ja seda jälgib sõltumatu audiitor PwC.

Võitjad kuulutakse välja auhinnagalal 9. novembril Tallinna Lennusadamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles