Vigastatutega liiklusõnnetuse põhjustanud noormees sai lapsena elupäästja medali (3)

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW, mille reisijad said Valga liiklusõnnetuses viga.
BMW, mille reisijad said Valga liiklusõnnetuses viga. Foto: Lõuna prefektuur

Ööl vastu paiskus Valgas vastu puud juhtimisõiguseta noormehe juhitud BMW, milles kõrvalistujana reisinud 18-aastane tüdruk sai eluohtlikke vigastusi ning viga sai ka tagaistmel sõitnud noormees. Lõuna-Eesti Postimehele teadaolevalt pälvis roolis olnud 19-aastane Tanel üheksa aastat tagasi presidendilt elupäästja aumärgi.

Toona 10-aastane Tanel sai 2009. aastal koos klassivennaga aumärgi selle eest, et nad päästsid läbi jää vajunud klassivenna.

Valga põhikooli kolmandal klassil oli parasjagu kehalise kasvatuse tund Pedeli jõe ääres, kui üks lastest otsustas kõrvalepõike teha ja jõge katvale õhukesele jääle minna.

Jää ei pidanud raskusele vastu ning poiss kukkus jõkke. Seda pealt näinud Tanel ja tema klassivend otsustasid oma õpingukaaslasele kiiresti appi rutata. Poisid heitsid end jääle kõhuli ja tõmbasid hättasattunu veest välja.

Ka õpetaja kiirustas õnnetuspaika, kuid pedagoogi kohale jõudes olid klassivennad poisi juba päästnud.

BMW, mille reisijad said Valga liiklusõnnetuses viga.
BMW, mille reisijad said Valga liiklusõnnetuses viga. Foto: Lõuna prefektuur
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles