Legendide kontserdi toimumine Võrus kahtluse all

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru spordikeskus.
Võru spordikeskus. Foto: Tomi Saluveer/ Lõuna-Eesti Postimees

8. detsembriks välja reklaamitud bändide Terminaator, Shanon ja 5miinust kontsert jääb Võru spordikeskuse teatel nende hoones ära, sest korraldaja pole tasunud tähtajaks ettemaksuarvet. Korraldaja sõnul kontsert siiski toimub, muutub vaid asukoht. Samuti süüdistab ta spordikeskuse uut juhti ebapädevuses.

„Leping on leping ja sellest tuleb kinni pidada. Lepingus oli selgesõnaliselt kirjas, et 20. oktoobriks tuleb korraldajal teha meile esimene makse. Neile saadeti välja ka sellekohane arve, nemad seda aga ei tasunud," rääkis täna Reet Jeenas, kes asus spordikeskuse juhatajana tööle septembri algusest. „Rohkem mul seda teemat kommenteerida pole võimalik."

PS Music Management OÜ juhi Silvo Piiri sõnul lepiti suve lõpus kontserdi „Legendid Võrus“ korraldamise osas kokku spordikeskuse eelmise juhi Maidu Lahega. Spordikeskuse juhataja Reet Jeenase viimases e-kirjas on Piiri sõnul  kirjas, et keskus soovib kogu raha kätte saada 5. novembriks. Sellest Piiri sõnul ka lähtuti.

„Nüüd tuleb välja, et pidime osamakse tegema 20. oktoobriks, mis oli laupäev," rääkis Piir sotsiaalmeedia vahendusel. "Kuna lähtusime ikkagi 5. novembrist, siis me seda makset ei teinud. Juba teisipäeva hommikul saabus meie postkasti teade lepingu lõpetamise kohta."

Jeenas ei saatnud Piiri sõnul seejuures meeldetuletuseks ka kordusarvet ega helistanud. „See on meelelahutusmaailmas väga harvanähtav juhus," lisas ta. „Nii ebapädevat isikut pole meie meeskond Eestis veel kohanud."

Piletilevis on kontserdi "Legendid Võru" piletid laupäevase seisuga endiselt müügil, Võru spordikeskuses peaksid reklaami kohaselt üles astuma Terminaator, Shanon ja 5Miinust. Piletid maksavad eelmüügist 14-18 eurot, kohapeal maksab täispilet 20 eurot.

PS Music Management OÜ on alles augusti alguses Tartus registreeritud osaühing, ettevõte pole käibemaksukohuslane, töötajad firmal puuduvad. Piir on juhatuse liige ka osaühingus SP Music Management OÜ, mille esimese kolme kvartali käive on ligi 51 tuhat eurot.

Kontserdikorraldaja sõnul teavitatakse inimesi kontserdi uuest asukohast teisipäeval, 30. oktoobril. „Üritus toimub ikka Võrus," lisas Piir. „Kõigilt, kellele uus asukoht ei sobi, ostab Piletilevi uue nädala algusest piletid tagasi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles