Kääriku kunstmuruväljak avardab Lõuna-Eestis sportimisvõimalusi

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi spordikeskuse juhatuse liige Kristjan Karis näeb Kääriku keskusel suurt tulevikku.
Tehvandi spordikeskuse juhatuse liige Kristjan Karis näeb Kääriku keskusel suurt tulevikku. Foto: Maarius Suviste

Uuenduskuuri läbivas Kääriku spordikeskuses valmis järjekordne oluline rajatis – kunstmuruväljak. Jalgpallimänguks sobivat kohta oodati väga. Eelmisel nädalal peeti Otepää vallas asuvas keskuses äsja valminud kunstmuruväljaku avamismängud. 

«Väljaku kasutamist me otse loomulikult ei piira. Ainus piirang on ehk see, et platsi kasutataks sihtotstarbeliselt,» ütles Kääriku spordikompleksi haldava sihtasutuse Tehvandi Spordikeskus juhatuse liige Kristjan Karis. «Laiem suunitlus on siiski meie ja lähipiirkonna spordikeskuste jalgpallilaagrite teenindamine.»

Karise sõnul on jalgpalliväljak põhimõtteliselt aasta ringi kasutuses. «Seda meile kunstmuru lubab. Takistuseks võivad muidugi saada väga külmad ilmad. Üldjoontes alla miinus kümmet kraadi õues jalgpalli ei mängita – eriti arvestades, et tunnetuslik temperatuur võib tuulega oluliselt madalam olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles