Räpinas muutuseta: vanaema käis sularaha järel pangega (3)

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpina Swedbanki automaat asub jätkuvalt kõrgustes. Seetõttu võttis 87-aastane Räpina elanik Olly Kodusaar appi ämbri.
Räpina Swedbanki automaat asub jätkuvalt kõrgustes. Seetõttu võttis 87-aastane Räpina elanik Olly Kodusaar appi ämbri. Foto: Kadri Viilu

Veidi üle nädala tagasi avastasid Räpina elanikud, et Swedbanki sularahaautomaat pandi nii kõrgele, et raha saavad sealt kätte vaid korvpallurid. Kuigi pank lubas automaadi kiirelt ümber tõsta, pole seda siiani tehtud.

Nagu ka viimati, postitas tähelepanelik kodanik Kadri Viilu Facebooki foto oma vanaemast Olly Kodusaarest, kes automaadist viimati raha võtma ei ulatunud. Seekord oli ta aga appi võtnud ämbri, millel seistes klahvideni ulatus.

Swedbank lubas vahetult pärast olukorra algset ilmsikstulekut 18. oktoobril, et pangaautomaat tõstetakse võimalikult ruttu ümber. "Tegemist on meiepoolse möödalaskmisega ning teeme kõik endast oleneva, et masin saaks võimalikult kiirelt ja mõistlikult ümber paigutatud," lubati panga teates.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles