Helios kaotas Kohtla-Järvele

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heliose duubli mängijad Brett Piir (paremal) ja Karl Jörgen Lööper rõõmustavad peale eilset avaväravat.
Heliose duubli mängijad Brett Piir (paremal) ja Karl Jörgen Lööper rõõmustavad peale eilset avaväravat. Foto: Võru FC Helios

Võru FC Helios sõitis laupäeval Kohtla-Järvele Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B-tasandi mängule hooaja noorima koosseisuga, kust puudu oli poole võistkonna jagu põhimehi. JK Järvele jäädi 1:4 alla, enda arvele saadi vastaste omavärav.

„Ilus see mäng ei olnud, aga päris häbisse ka ei jäänud. Kuigi oli palju asju, mida tegime kehvasti, jäid omad positiivsed hetked ka meelde. Vähemalt võitlesime lõpuni, nii nagu kellegi füüsiline või vaimne võimekus lubas,” kommenteeris Võru meeskonna peatreener Jaanus Vislapuu. Hooaja lõpus ongi tal plaan rohkem nooremaid mängijaid kasutada, et neile edaspidiseks kogemusi anda.

JK Järve jäi ainsaks meeskonnaks, kellelt Heliosel ei õnnestunud tänavu liigas ühtegi punkti võtta.

Turniiri lõpuni jääb veel kaks vooru, ent juba on kindel, et Helios saab liigas kuuenda koha. Eeloleval laupäeval võõrustatakse hooaja viimases kodumängus Tallinna FC Flora U19 rivistust.

Võru FC Helios II alistas eile kodus III liiga üleminekumängus Tartu Tammeka IV meeskonna 4:0. Kahe mängu kokkuvõttes oldi tartlastest paremad 5:0 ning seega jätkatakse III liigas ka tuleval aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles