Räpina sularahamasin tuuakse maale lähemale

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpina Swedbanki automaat asub jätkuvalt kõrgustes. Seetõttu võttis 87-aastane Räpina elanik Olly Kodusaar appi ämbri.
Räpina Swedbanki automaat asub jätkuvalt kõrgustes. Seetõttu võttis 87-aastane Räpina elanik Olly Kodusaar appi ämbri. Foto: Kadri Viilu

Räpinas viimastel nädalatel lühemat kasvu inimestele kättesaamatusse kõrgusse tõstetud Swedbanki sularahaautomaat kolitakse uuele aadressile, teatas pank.

„Koostöös vallavalitsusega oleme leidnud sularahaautomaadile uue asukoha,“ kinnitas panga regioonijuht Age Petter Lõuna-Eesti Postimehele. „Kolmapäeval, 31. oktoobril  paigaldame automaadi aadressile Kooli 19. Tegemist on hästi ligipääsetava kohaga ning loodame, et klientidel on edaspidi mugav sularahaautomaati kasutada.“

Esmaspäeval saatis Räpina vallavanem Enel Liin Swedbankile ka järjekordse pöördumise automaat võimalikult kiiresti paremasse kohta ümber tõsta.

Varem Räpinas kaht sularahaautomaati käigus hoidnud Swedbank viis kaks nädalat tagasi neist ühe minema, tõstes Konsumis olnud masina vallamaja taga asunud automaadi asemele. Paraku selgus peagi, et uude kohta tõstetud masin asub sedavõrd kõrgel, et lühemat kasvu inimesed ei ulatunud seda kasutama.

Ajutise lahendusena ilmus viimastel päevadel automaadi ette puidust trepp, kuid see sulges omakorda kõrval asuva vallamaja varuväljapääsu, mis läks vastuollu tuleohutusnõuetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles