Keeni põhikooli lasteaed kolis põhikooli ruumidesse

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeni põhikooli lasteaed kolis põhikooli ruumidesse.
Keeni põhikooli lasteaed kolis põhikooli ruumidesse. Foto: Monika Otrokova / Otepää vallavalitsus

Selle aasta kevadel algasid Keeni põhikoolis ehitustööd, mille käigus ehitati ümber osa varem kooli kasutada olnud ruume lasteaia ruumideks. Lasteaia ruumid on nüüdseks valmis saanud.

Keeni põhikooli lasteaed „Kratila“ tegutses Sangaste alevikus, nüüd on lasteaia kaks rühma, kus on kokku 32 last, kolitud Keeni Põhikooli ruumidesse. Sangastesse jääb esialgu edasi veel üks lasteaiarühm, kus nimekirjas 19 last.

„Kui valmistasime lasteaia ruumide ümberehitust ette, siis oli meil lasteaias kahe rühma jagu lapsi. Ühel hetkel tuli aga avaldusi niipalju, et pidime avama ühe rühma lisaks, “ selgitas Keeni Põhikooli direktor Maire Murumaa. „Neile püüame edaspidi leida samuti renoveeritud ruume.“

Lasteaiaruumideks on ümber ehitatud kaks klassiruumi I korrusel, vasakpoolses tiivas. Juurde on ehitatud WCd ja pesemisruumid. Lasteaia osale on ka eraldi sissekäik ning aiaga piiratud õueala, kuhu õuemängu vahendi peaksid jõudma hiljemalt novembri lõpuks.

Ehitustööde maksumuseks kujunes umbes 150 000 eurot, töid finantseeris Otepää vald suuremas osas vabatahtliku ühinemistoetuse arvel. Ehitustööd teostab riigihanke tulemusel Oja Ehitus OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles