Tõrva laulumehi saatis menu nii kodusel kontserdil kui ka pealinnas

, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvahulga ees on Tõrva meesansambel koosseisus Aado Kaasik (paremalt), Arvo Kolk, Ants Kalpus, Alar Umbleja, Eduard Nigol, Olav Napritson, Enno Jaani ja Ain Juurikas. Fotolt puudub Arvo Odras. Lauljaid saadab klaveril Thea Leitmaa. 
Rahvahulga ees on Tõrva meesansambel koosseisus Aado Kaasik (paremalt), Arvo Kolk, Ants Kalpus, Alar Umbleja, Eduard Nigol, Olav Napritson, Enno Jaani ja Ain Juurikas. Fotolt puudub Arvo Odras. Lauljaid saadab klaveril Thea Leitmaa. Foto: Vello Jaska

Tõrva meesansambel, kel Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva aastal täitus pool sajandit tegutsemise algusest, alustas oma hiljutist kontserti kodulinnas juubelite vääriliselt lauludega isamaast ja kodupaigast.

Lauljate üllatuseks oli kirik-kammersaalis kohal ka esimesena ette kantud laulude «Hoidkem alles isaisade lood» ja «Taevas on miljoneid tähti» autor Anu Röömel, kes nüüd oma loomingut Tõrva meeste esituses nautida sai.

Üllatuskülalised pealinnast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles