Valga perearstile pole kolme aasta jooksul järeltulijat leida suudetud (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga perearst Külli Laugesaar soovis pensionile jääda üle kolme aasta tagasi, kuid jätkas tänavu juulini osalise koormusega tööd, sest kedagi polnud asemele võtta.
Valga perearst Külli Laugesaar soovis pensionile jääda üle kolme aasta tagasi, kuid jätkas tänavu juulini osalise koormusega tööd, sest kedagi polnud asemele võtta. Foto: Arvo Meeks

Valga perearst Külli Laugesaar soovis pensionile minna juba 2015. aastal, aga jätkas tänavu suveni osakoormusega tööd, kuna terviseamet ei leidnud uut arsti. Pensionil olevale arstile pole järeltulijat leitud siiani.

Neli aastakümmet Valgas töötanud Laugesaar jäi pensionile tänavu 1. juulist. Ta oli seda teha plaaninud juba kolm aastat ja kolm kuud varem, aga jätkas kolm päeva nädalas töötamist, kuna perearstide tegevust korraldaval terviseametil polnud kedagi asemele võtta.

«Mingit lahendust selle aja sees nendelt ei ole tulnud, see on päris pikk aeg,» lausus Laugesaar, kelle sõnul on tal oma patsientidest kahju, aga ühel hetkel tuli pensionilemineku otsus teha.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles