Lähipäevadel jätkub plusskraadidega ilm

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähipäevad toovad ka vihma.
Lähipäevad toovad ka vihma. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lähipäevadel jätkub nii öösel kui päeval plusskraadidega ilm ning tuleb nii vihmasadu kui ka päikesepaistet.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 3-9 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm, vihmasadu jõuab Lääne-Eestisse ja levib edasi itta. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 8-12 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edelatuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s, hommikul tugevneb. Sooja on 6-10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub edela- ja läänetuul, õhtul lääne- ja loodetuul 5-10, puhanguti 14, saartel ja rannikul 9-14, puhanguti kuni 20 m/s. Sooja on 6-10 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s, pärast keskööd nõrgeneb veidi ja pöördub edelasse. Sooja on 1-7 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edelatuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 7-10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles