Tõrva terviseasutused said uue juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asutuste uueks juhiks valiti Monika Horn.
Asutuste uueks juhiks valiti Monika Horn. Foto: Kalev Laul/Tõrva Vallavalitsus

OÜ Tõrva Tervisekeskus ja SA Tõrva Haigla uueks juhatajaks valiti Monika Horn.

Oktoobri alguses välja kuulutatud konkursile laekus tähtajaks kolm sooviavaldust. OÜ Tõrva Tervisekeskus ja SA Tõrva Haigla nõukogu liige Andres Agan rääkis, et nõukogu otsustas kutsuda vestlusele kaks kandidaati, kellest juhatajaks valiti Monika Horn.

Mõlema asutuse nõukogu juhtiv vallavanem Maido Ruusmann selgitas, et Monika Horn osutus valituks oma haridustee, enam kui kümne aastase sotsiaaltöö ja juhtimisalase kogemuse ning vestlusel väljendatud tulevikuvaadete tõttu loodavas AS Tõrva Tervisekeskuses.

Horn ise usub, et kuueaastane töökogemus AS Valga Haigla hoolekande osakonna juhatajana tuleb talle suuresti kasuks ka uue töö puhul. «Tulevikueesmärgina näen AS Tõrva Tervisekeskust kvaliteetseid tervishoiu- ja meditsiiniteenuseid pakkuva kompleksina.»

Erakondliku kuuluvuseta Horn on õppinud Tartu Ülikooli Pärnu Kolledžis sotsiaaltöö korraldust. Magistrikraad on tal ärijuhtimises sotsiaalsuunal. Hornil on ka hoolekandeasutuse juhi kutsetunnistus.

Oma suurimaks tööalaseks saavutuseks peab Horn Valga Haigla hoolekandeosakonna moodustamist ja seal kvaliteedisüsteemi loomist, mis päädis 2016. aasta lõpus osakonnale omistatud Euroopa Liidu EQUASS sertifikaadiga.

Uus juhataja asub tööle 5. novembril, üleminekuperioodiks jääb tööle ka teine juhatuse liige Peeter Arro. Lisaks asutuse tavapärasele juhtimisele on Horni esmane tööülesanne kahe asutuse ühendamine üheks tugevaks sotsiaal- ja tervishoiuteenuseid pakkuvaks organisatsiooniks.

OÜ Tõrva Tervisekeskus on Tõrva vallale kuuluv ettevõte, mis tegeleb eriarstiabi teenuste, koduõenduse, koolitervishoiu, radioloogiateenuse osutamise ja esmatasandi perearstikeskuse haldamisega. SA Tõrva Haigla on Tõrva vallale kuuluv sihtasutus, mille teenusepaketti kuuluvad eakate ööpäevaringne hooldus ja statsionaarse õendusabi teenus. Ümberkorralduse tulemusena moodustatakse sotsiaal- ja tervishoiuteenuseid pakkuv asutus nimega AS Tõrva Tervisekeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles