Coop Põlva sai magusa võidu HC Viljandi üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võit meistriliigas rõõmustas Coop Põlva noori. FOTO: Helin Potter
Võit meistriliigas rõõmustas Coop Põlva noori. FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Käsipalli meistriliiga viiendas voorus kohtus Coop Põlva HC Viljandiga. Kui enne mängu oli statistika mulkide poolel ning ka esimese poolaja kaotus 8: 16 toetas statistikat, siis lõpuvile kõlades kirjutas Coop Põlva tabelisse võidupunktid tulemusega 26: 24.

Coop Põlva noored mängisid esimesed 10 minutit HC Viljandiga võrdselt punkt punktis, kuid seejärel tabas neid väravatepõud ning vastane liikus oma teed. Teisel poolajal võitlesid põlvakad südikalt ning 10 minutit enne mängu lõppu jõuti väravavaht Raivo Rudissaare viskest juba viigini. Lõpuvile kõlades oli tablool edu vastase ees kaks väravat.

“Me ei olnud mänguks üldse valmis. Jäime kaitses hätta ja esimesel poolajal olid meie visked väga halvad. Samuti olime hädas vastase joonemängijatega. Halba mängu võimendasid ka rohked kaheminutilised karistused, mida oli kokku mõlema võistkonna peale 13," tõdes mängus viis väravat visanud Mathias Rebane.

"Kui teisel poolajal tõi väravavaht Raivo Rudissaar meid mängu tagasi, tehes arvukalt väga häid tõrjeid, ning paranes oluliselt ka meie realiseerimine, siis kaitse tegevusega ei saa ka teisel poolajal päris rahul olla. Kiidan mõlemaid väravavahte, kes tegid väga häid tõrjeid lisaks ka 7 meetri karistusvisetel,” võttis Rebane võidumängu kokku.

Võidukas mängus viskasid Coopi poolt väravaid: Tõnis Kase, Mathias Rebane ja Priit Jõks 5, Markel Veiko ja Alfred Timmo 3, Otto Karl Kont ja Raivo Rudissaar 2 ning Andreas Rikken 1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles