Politseinikud said Valga keskväljakule oma ruumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanem Margus Lepik ja piirkonnapolitseinik Marek Käis politsei uues ruumis
Vallavanem Margus Lepik ja piirkonnapolitseinik Marek Käis politsei uues ruumis Foto: Valga vallavalitsus

Valga uus keskväljak on juba mõnda aega olnud politsei kõrgendatud tähelepanu all. Kuna väljakule kogunevad sageli noortekambad, on oluline tagada seal avalik kord ja turvalisus.

Et võimaldada patrullivatele politseinikele paremaid töötingimusi, sisustati Valga vallavalitsuse ja politseimaja koostöös korrakaitsjatele avalikus hoones oma tuba. Piirkonnapolitseinik Marek Käisi sõnul võimaldab ruumi olemasolu politseil sagedamini väljakul kohal olla ja sellel silma peal pidada.

"Politseinike kohalolek aitab tagada avalikku korda," selgitas Käis, kelle sõnul on edaspidi võimalik juhtumitele kiiremini reageerida. Laua ja toolidega sisustatud tuba sobib vajadusel vestluse läbi viimiseks või esimeste selgituste võtmiseks.

Uue ruumiga tutvumas käinud vallavanema Margus Lepiku hinnangul on omavalitsusele koostöö politseiga väga oluline. "Keskväljaku väljaehitamisse on palju investeeritud," sõnas Lepik, "Oleme huvitatud, et see, mis siia rajatud, teeniks elanikke võimalikult kaua. Usun, et politsei kohalolek aitab keskväljaku rikkumised edaspidi ära hoida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles