Tõusev muusikalitäht: tahaksin jõuda veel kaugemale

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Samas ma nii väga ei tunnegi, et tahaksin suuremat publikut. Ma ei tunne, et tahaksin nüüd hirmsasti kuulsaks saada,“ tunnistas tõusev muusikalitäht Kärt Anton.
„Samas ma nii väga ei tunnegi, et tahaksin suuremat publikut. Ma ei tunne, et tahaksin nüüd hirmsasti kuulsaks saada,“ tunnistas tõusev muusikalitäht Kärt Anton. Foto: Arvo Meeks

Otepäält pärit noort tõusvat muusikalitähte Kärt Antonit ootavad sel kuul ees uue mängufilmi esilinastus ja Vanemuise muusikali esietendus. Kui filmis on tal kõrvalosa, siis teatris nimitegelase roll.

«Mulle endale ei tundu, et oleksin kaugele jõudnud,» muigas Kärt Anton (23). «Olen mõelnud küll, et justkui elaksin oma unistustes unistuste elu, aga ise ma sellest aru ei saa. Kuidagi sujuvalt on kõik tulnud.»

Tema tähelend sai alguse Eesti noorte muusikaliteatrist. Seal tegi ta teiste harrastajatega kolm aastat muusikale. Ühel päeval tuli aga Vanemuise muusikali «Hüljatud» osatäitjate otsing. Ta läks, proovis ja sai rolli. Kõrvalosa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles