Igor Taro valiti uue partei juhatusse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poliitik Igor Taro.
Poliitik Igor Taro. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval erakonnana asutatud Eesti 200 liikmed valisid parteijuhiks sotsiaalteadlase Kristina Kallase. Partei juhatusse jõudis ka Igor Taro Võrumaalt.

„Ma tänan kõiki kaasteelisi ja erakonna liikmeid selle ülimalt suure usalduse eest. Nii neid, kes on meid nende kuude jooksul nõu ja jõuga aidanud kui ka neid, kes on meisse uskunud,“ lausus Kallas.

Eesti 200 soov tuua poliitikasse värskeid ideid on tema sõnul kõnetanud paljusid inimesi ja nüüd on aeg minna nendele ideedele ka valijatelt mandaati küsima.

Eesti 200 juhatusse valiti Priit Alamäe, Kadri Haller-Kikkatalo, Pirko Konsa, Margarita Källo, Lauri Luht, Nikita Lumijõe, Meelis Niinepuu, Liina Normet, Igor Taro, Margus Tsahkna, Kristiina Tõnnisson ja Tiit Elenurm.

Erakonna revisjonikomisjoni valiti Marko Nummert, Indrek Nuume, Piret-Ireen Raidmets.

Erakonna Eesti 200 eesmärk on edendada Eesti elu ja kavandada pikaajalisi poliitikaid, mis tagaksid eesti keele ja kultuuri säilimise, majandusliku jõukuse ning turvalise ja kvaliteetse elukeskkonna Eestis elavatele inimestele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles