Plaanitav väljak võib saada uue asukoha

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimalik, et Otepääl rajatakse multifunktsionaalne spordiväljak nüüd Munamäe tänava äärde jäävale vabale platsile.
Võimalik, et Otepääl rajatakse multifunktsionaalne spordiväljak nüüd Munamäe tänava äärde jäävale vabale platsile. Foto: Maarius Suviste

Vastu tulles koolipere soovidele, kaalub Otepää vallavalitsus mitmeotstarbelise spordiväljaku rajamist mitte gümnaasiumi kooliaeda, vaid veidi eemale.

Otepää gümnaasiumi töötajad esitasid oktoobris vallavalitsusele pöördumise, milles 51 allakirjutanut olid kooliaeda plaanitava spordiväljaku vastu ja aia senisel kujul säilimise poolt.

Pöördumise kohaselt teavitas direktor suvel kollektiivi, et valla detailplaneeringu kohaselt on gümnaasiumi kooliaia alale kavandatud spordiväljak. «Planeeringudokumendi järgi ei ole 2013. aasta kevadel, kui planeeringut koostati ja kehtestati, kooli osapoolena kaasatud. Seetõttu oli koolitöötajate jaoks tegemist ootamatu ja ebameeldiva infoga,» on kirjas pöördumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles