Politsei tabas eluohtliku vigastuse tekitaja

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagaotsitav Meelis.
Tagaotsitav Meelis. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Pühapäeval mõni minut enne kella 18 sai häirekeskus teate Elvas toimunud noaga rünnakust. Politseinikud asusid otsima kuriteos kahtlustatavat 46-aastast Meelist.

Tartu politseijaoskonna juhtivuurija Kalle Vall kinnitas kolmapäeva hommikul, et tagaotsitav mees on tabatud. „Ta peeti täna öösel Elva linnas kuriteos kahtlustatavana kinni ning toodi menetlustoiminguteks jaoskonda,“ ütles Vall.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokuröri Tatjana Tamme sõnul esitab prokuratuur homme kohtule taotluse kahtlustatava vahistamiseks.

„Mees kuulatakse lähiajal kuriteos kahtlustatavana üle. Tema tegu oli väga jõhker ja tema käitumine vahetult pärast sündmust ehk sündmuskohalt põgenemine annab põhjuse arvata, et ta võib hakata menetlusest kõrvale hoidma. Samuti ei saa välistada, et korduvalt karistatud mees vabaduses uut kuritegu toime ei pane,“ ütles Tamm.

Esialgsetel andmetel oli Elvas Kirde tänava Meelise ja 30-aastase mehe vahel tüli, mis päädis sellega, et Meelis tekitas terariistaga 30-aastasele mehele eluohtliku vigastuse. Kiirabi toimetas raskes seisus kannatanu haiglasse.  

Juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust tapmiskatse paragrahvi alusel. Kriminaalmenetlust juhib Lõuna Ringkonnaprokuratuur ja viib läbi Lõuna prefektuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles