Inga Raitar kandideerib Lõuna-Eestis riigikokku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inga Raitar.
Inga Raitar. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Ajakirjanik ja suhtekorraldaja Inga Raitar osaleb riigikogu valimistel Erakonna Eestimaa Rohelised nimekirjas ning kandideerib Lõuna-Eestis.

"Roheliste pakkumise nende nimekirjas kandideerida võtsin vastu kahel põhjusel. Meie maailmavaated on väga sarnased, nad soovivad sama siiralt maailma paremaks muuta kui ma ise. Ma ei näe põhjust, miks ma peaks raiskama oma energiat uue erakonna loomiseks selle pärast, et kaitsta lihtsaid ja inimlikke väärtusi: puhas keskkond, tugev kogukond ja jätkusuutlik majandus," ütles Raitar roheliste saadetud pressiteate vahendusel.

Roheliste esinaine Züleyxa Izmailova tervitas Raitari kandideerimist. "Mul on äärmiselt hea meel näha Ingat meie kandidaatide hulgas. Tal on suur elukogemus, süda õiges kohas ja laiad teadmised suhtekorraldusest, mis paratamatult on tänapäeva keskkonnahoiu juures aina tähtsamaks muutuv valdkond. Võru-, Valga- ja Põlvamaa inimesed saavad nüüd endale suurepärase esindaja parlamenti valida," märkis Izmailova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles