Joobes autojuht sõitis Võrus kõnniteele

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrus kinni peetud roolijoodiku sõiduk.
Võrus kinni peetud roolijoodiku sõiduk. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei pidas laupäeval Võrus kinni roolijoodiku, kes oli oma ohtliku sõiduviisiga inimestele silma jäänud.

Tähelepanelik inimene teatas 3. novembril kella 13.40 ajal häirekeskusele, et Võru Selveri suunas liigub kahtlane Hyundai, mis alatasa kaldub vastassuunavööndisse ning sõitis ka kõnniteele, vahendas PPA Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Politseipatrull asus sõidukit linna pealt otsima ning mõni aeg hiljem peatati kahtlasi manöövreid teinud auto Vilja tänaval. Masina roolis olnud 53-aastane joobes mees viidi juhiistmelt arestikambrisse kainenema. Algatati ka kriminaalmenetlus ja auto viidi tasulisse parklasse.

Kagu politseijaoskonna patrulltalituse juht Madis Soekarusk sõnas, et kuigi teadmine võimalikust purjutajast kellelegi rõõmu ei tee, on positiivne inimeste aktiivsus ohtlikest juhtidest politseile teadaandmisel.

„Politsei ja kogukonna koostöö on joobes juhtide liiklusest eemaldamisel aina aktiivsem,“ lausus Soekarusk. „Seda suuresti tänu sellele, et inimesed tajuvad oma vahetut võimalust ja vastutust liiklusohutust tõsta. Soekarusk tänas kõiki kaasliiklejaid, kes joobes juhti märganuna telefoni järele haaravad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles