Tulevased staarid ümisevad laulda nii koolitunnis kui tänaval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva laulukangelased: Jan–Mattias Kottise (vasakult), Sireli Salum, Linette Risttee, Hanna Maria Laane. Sireli ja Linette võitsid Valga pop- ja jazzmuusika konkursil «Lauluragin» duettide arvestuses esimese koha, Jan-Mattias ja Hanna Maria tulid kolmandaks.
Põlva laulukangelased: Jan–Mattias Kottise (vasakult), Sireli Salum, Linette Risttee, Hanna Maria Laane. Sireli ja Linette võitsid Valga pop- ja jazzmuusika konkursil «Lauluragin» duettide arvestuses esimese koha, Jan-Mattias ja Hanna Maria tulid kolmandaks. Foto: Erakogu

Konkursi «Lauluragin» võidud taskus, uue võistluseni pisut aega. Tõeline puhkus, mil Põlva laulukangelased Sireli Salum, Linette Risttee, Hanna Maria Laane ning Jan-Mattias Kottise saavad rahulikult lauljaks olemisest rääkida.

Te kuulute Eesti noorte solistide tippu. Kuidas teist lauljad said?

Sireli: «Muusika on olnud mu südames juba sündimisest saadik. Sündinudki olen rahvusvahelisel muusikapäeval. Laulmisega tõsisemalt tegelen Margoti ja Riivo juures neljandat aastat.» (Jutt on lauluõpetajatest Margot Suurest ja Riivo Jõgist – toim)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles