Uus nädal toob kohati miinuskraadid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadada võib nii lörtsi kui ka vihma.
Sadada võib nii lörtsi kui ka vihma. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui nädala lõpuni on nii öösel kui ka päeval plusskraadid, siis uue nädala alguses tuleb kohati ka miinuskraade, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel on pilves ilm. Kohati sajab vähest vihma ja on udu. Puhub kagutuul 3-8, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Päeval on pilves ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub kagutuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub kagutuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 1-7 kraadi. Päeval on pilves ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub kagutuul 6-12, rannikul puhanguti 17 m/s. Sooja on 3-7 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Lääne-Eestis sajab kohati vähest vihma. Puhub kagutuul 6-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi, saartel tuleb kuni +5 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Paiguti on jäidet. Puhub kagutuul 6-11, rannikul puhanguti kuni 17 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi, saartel tuleb kuni 5 kraadi sooja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles