Teisipäeval tuleb kuni kümme kraadi sooja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme tuleb vihmane ja soe ilm.
Homme tuleb vihmane ja soe ilm. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Ilmateenistus prognoosib, et teisipäeval on oodata vihmasadu ning sooja tuleb kuni 10 kraadi.

Öösel on pilves ilm. Enne keskööd sajab kohati vihma, Ida-Eestis võib sekka tulla ka lörtsi. Pärast keskööd levib üle Eesti kirde suunas tihedam vihmasadu. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-12, rannikul puhanguti 14-17 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. 

Peipsi järvel puhub lõuna- ja kagutuul 6-11, puhanguti 14 m/s. Laine kõrgus on 1-1,5 meetrit. Sajab enamasti vihma ja nähtavus on mõõdukas. Sooja on 3-5 kraadi. 

Päeval on pilves ilm ja sajab vihma. Õhtul loode poolt alates saju võimalus väheneb. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 14-17 m/s, pärastlõunal pöördub tuul läänekaarde ja nõrgeneb. Sooja on 6-10 kraadi. 

Peipsi järvel puhub lõuna- ja kagutuul 6-11, puhanguti 14 m/s, õhtul pöördub edelasse ja nõrgeneb. Laine kõrgus on 1-1,5 meetrit. Sajab vihma ja nähtavus on mõõdukas. Sooja on 6-8 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles