Väikesed muuseumisõbrad koondasid jõud noortetoa värskendamiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellele posterile häält andes saab toetada Valga noorte algatust. FOTO: Raivo Behrsin/Valga Vald
Sellele posterile häält andes saab toetada Valga noorte algatust. FOTO: Raivo Behrsin/Valga Vald Foto: Raivo Behrsin/Valga Vald

Valga põhikooli 5. klassi õpilane Liis Põder otsustas üheskoos väikeste muuseumisõpradega osaleda projektis «Nopi Üles» ja taotleda rahastust muuseumi haridustundide ja noortetoa värskendamiseks.

Eesmärk on toetada noorte omaalgatuslike kogukonna arengule suunatud ideede väljatöötamist ja elluviimist. Nimetatud konkursi kaudu omandavad noored uusi oskusi, saavad uusi kogemusi ja arendavad ettevõtlikkust.

Oluline on, et tegevuste tulemused aitavad edendada noorte aktiivset eluhoiakut, mille läbi noored panustavad kogukonna arengusse. Seeläbi tõuseb noorte teadlikkus töömaailmas toimuvast ning suureneb ka valmisolek vabatahtlikult tegutseda. See kõik mõjutab noorte konkurentsivõimet tuleviku tööturul.

Teenuste sihtgrupp on noored vanuses 7--26 üle Eesti. Väikeste muuseumisõprade viimane suurem ettevõtmine oli Säde aiapeol, kus isevalmistatud kookide müügitulu annetati Valga loomade varjupaigale.

Kõik soovijad saavad toetada Valga valla noorte ideed ja märkida Facebooki-lehel nende poster meeldivaks. Praegu on juhtimas Sillamäe, Pärnu 600 meeldimisega. Valgal oli neid hommikul 195.

Link asub aadresil https://www.facebook.com/NopiUles/photos/a.776355752708663/776356699375235/?type=3&theater

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles