Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Ugandi kohvik tituleeriti parimaks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Ugandi kohviku meeskond.
Ugandi kohviku meeskond. Foto: Kalev Lilleorg

Otepääl tegutsev Ugandi kohvik sai Silverspooni gastronoomiakonkursil parima kohviku auhinna.

„Soovime, et iga külaline tunneks end meie juures väga oodatuna. Teeme iga päev kõike suure kirega ning saada märgatud selle eest hõbelusika auhinnaga annab tegutsemisindu veelgi juurde,“ ütles kohviku perenaine Liis Kalda.    

Lõuna-Eesti toidukohtadest gastronoomiakonkursil ainukesena finaali jõudnud Ugandi kohvik asub Otepää südalinnas raekoja vastas ning avati 2017. aasta jõulude eel. Kohvik on avamisest saadik olnud populaarseks kooskäimise kohaks. 

Silverspoon on Eesti gastronoomiakonkurss, mille eesmärk on väärtustada ja arendada toidukultuuri Eestis. Konkursil on hindajateks väga erinevate eluvaldkondade ja maitseeelistustega inimesed ehk läbilõige Eesti ühiskonnast. Nemad hindavad just seda, mis on tavatarbijale väljas söömisel oluline. 

Tagasi üles