Maxima sai töötukassalt keeleõppeks toetust

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima pood.
Maxima pood. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES / PM/SCANPIX BALTICS

Kaubanduskett Maxima sai töötukasslt 20 000 eurot toetust töötajatele eesti keele õpetamiseks.

Töötukassa andis jaeketile Maxima 20 000 eurot koolitustoetust töötajate eesti keele oskuse arendamiseks. Jaeketi esindaja teatel on Maxima esimene ettevõte Eestis, kes saab toetust nii suures mahus. 

Maxima personalidirektor Lea Kimber sõnas, et töötajatele on eesti keele tasemeeksamiks ettevalmistavaid koolitusi tehtud juba aastaid. "Töötukassa koolitustoetusega avanes meil suurepärane võimalus teha seda planeeritust suuremas mahus ja töötajatele mugavamalt,“ ütles Kimber.

Keeleõpped toimuvad valitud kauplustes kaks korda nädalas ja see viiakse läbi kauplustes õpinguteks kohandatud töötajate puhketoas. Osaleda saab töö ajal töökohalt lahkumata ja tööst vabal ajal ning õpingutes oldud aeg kuulub tööandja poolt tasustamisele. 

Töötukassa koolitustoetusest saab jaekett korraldada kauplustes eesti keele klubisid kuni 2019. aasta märtsini. Tööandja panus töötukassa koolitustoetuse saamise korral on 20 protsenti toetussummast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles