Avaldused kiire internetiga liitumiseks võivad tekitada segadust

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui varem on Elektrilevi võimaldanud liituda elektrivõrguga, siis nüüd laiendab ta tegevusvaldkonda ka sidevõrgule. Konkreetse teenusepakkuja saab valida juba iga klient ise.
Kui varem on Elektrilevi võimaldanud liituda elektrivõrguga, siis nüüd laiendab ta tegevusvaldkonda ka sidevõrgule. Konkreetse teenusepakkuja saab valida juba iga klient ise. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kiire interneti rajamise konkursi võitnud Elektrilevi soovitab inimestel üle vaadata, kellele nad interneti saamiseks oma sooviavalduse esitasid. Kogukondlikele algatustele edastatud sooviavaldused võivad jääda riiulile.

«Mõni kiiret internetti sooviv inimene esitas oma avalduse MTÜ-le Eesti Andmesidevõrk, kes samuti andmeid kogus. Need inimesed võivad praegu mõelda, et on oma soovist teada andnud ja sellest piisab,» rääkis Võrumaa arenduskeskuse juht Tiit Toots. «Nad ei pruugi olla teadlikud, et peavad nüüd Elektrilevile avalduse uuesti esitama. MTÜ avaldused pole Elektrilevini jõudnud.»

Tootsi sõnul on Elektrilevi avanud uue vooru. Kõik huvilised saavad aasta lõpuni esitada avaldusi, et liituda kiire internetiga. «Esialgse avalduse esitamine ei kohusta inimest mitte millekski,» lisas Toots. «Elektrilevi kogub avaldused kokku ja kui ühes külas on piisavalt huvilisi, teeb vastavalt sellele oma plaane. Seega peaksid inimesed praegu olema väga aktiivsed.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles