GMP Pühajärve restoran valiti paremate sekka

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GMP Pühajärve restoran.
GMP Pühajärve restoran. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Kultuurikatlas kuulutas restoranijuht White Guide välja 100 Eestimaa parima restorani nimed, mida soovitatakse järgmisel aastal külastada. GMP Pühajärve restoran sai Eestis 17. koha.

Saja restorani hulgast toodi eraldi välja 30 parimat Eesti restorani. Ühtlasi kuulutati välja ka 30 kõige paremat restorani Baltimaades. Otepääl asuv GMP Pühajärve Restoran sai Eestis kõrge 17. koha ja Baltimaades 26. koha.

GMP Clubhoteli tegevjuht Margus Mäll ütles, et kõrged kohad erinevates tabelites ei ole eesmärk omaette. Kõige olulisem on see, et kliendid oleksid rahul.

„Lõime restorani privaatnurka eraldi peakoka poole, kus pakume viie- ja seitsmekäigulisi peakoka õhtusööke. Meile teadaolevalt oleme Lõuna-Eestis ainukesed, kes taolist peakoka menüüd pakuvad,“ selgitas Mäll. 

Restoranijuhis on väga hea taseme kategoorias hinnatud ka teist Otepää restorani – Mäha külas asuvat Tammuri talurestorani.

White Guide restoranijuhis hinnatakse restorani toidu, jookide, teeninduse ja atmosfääri taset, suunda ja kvaliteeti. Hindamisskaala põhineb 100 punktil. Eraldi hinnatakse toitu ehk restorani gastronoomiat, millel on ka suurim osakaal lõppskoori kujundamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles