Valgamaal alustati ligi 100 vähekindlustatud lapse jõuluunistuste täitmist

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidulik avaüritus.
Pidulik avaüritus. Foto: Maxima

35 omavalitsuse sotsiaaltöötaja panusel sündiv ja igat eestimaalast kaasav heategevuslik jõulukampaania Inglipuu ootab heategijaid. Valgamaal leiab inglipuud 11. detsembrini kolmes Maxima kaupluses, millel ootavad täitmist 95 vähekindlustatud lapse kingisoovid. 

Heategevusliku kingikampaania algataja kaubanduskett Maxima kogus koostöös Valgamaa sotsiaaltöötajatega kokku nende laste jõulusoovid, kelle peredel puuduvad tänavu võimalused lapsele soovitud kingituste tegemiseks. Inglipuud asuvad Otepää, Tõrva ja Valga kauplustes.

Euroopa vaesuse ja sotsiaalse tõrjutuse vastu võitlemise Eesti võrgustiku juht Kärt Mere peab oluliseks, et kõigil lastel, ükskõik, mis oludes nad ka ei kasvaks, jaguks eneseusku. “Unistuste täitmine on just see, mis annab tiivakesed, mis viivad elus edasi. Seetõttu ongi kaasinimestest hoolivad heategevuslikud projektid tänuväärt, sest annavad meie kõige nõrgematele eluks tähtsa tõuke,” rääkis Mere.

Inglipuu kampaania patroon Gerli Padari sõnul on Inglipuu kampaanias kaasa löömine väga lihtne. “Igalt Inglipuu sedelilt leiab ühe lapse personaalse unistuse. Sellel on kirjas lapse nimi, vanus ja unistus, nii et igaühel on võimalus valida täitmiseks just see kingisoov, mis kõige enam südame põksuma paneb,” rääkis Padar. Tema aitab aitab vähekindlustatud laste soovide täitmisele kaasa koos perega.

Projektis osalemiseks tuleb valida Maxima kaupluse Inglipuult lapse jõuluunistus. Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta Maxima infoletti. Soetatud kingitusi oodatakse Maxima kauplustesse hiljemalt 11. detsembriks

Laste jõuluunistused ripuvad 44 Maxima kaupluses üle Eesti.

Üle-eestiline projekt aitab kokku täita 1330 majanduslikes raskustes lapse jõuluunistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles