Mängumaa sulgeb küttearvete tõttu uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängumaa sulgeb uksed.
Mängumaa sulgeb uksed. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga mängumaa Claabu otsib uusi ruume, mistõttu sulgeb teadmata ajaks uksed. Omanikud langetasid selle otsuse, sest endises asukohas olid soojaarved pideva ööpäevaringse kütmise vajaduse tõttu liiga suured. Tegutsemisaja jooksul olevat soojaarved suisa poole võrra kasvanud.

Praegu omanikel sobivaid ruume silmapiiril pole. Sarnaseid ruume nendele, mis seni nende käsutuses olid, OÜ Claabu ühe omaniku Krista Klausi sõnul Valgas ilmselt ka ei leita.

«Oleme otsinud, aga ei ole sellist kohta, mis sobiks. Meil on veel batuut, mis peab ära mahtuma,» märkis ta. «Meil on piirangud peal ning seepärast ei saa me võtta väiksemaid ruume ja jätta pooled asjad garaaži.»

Eelmisel talvel kurtsid lastevanemad, et ruumides on külm, kuid nüüd on nende suhtumine täiesti muutunud.

«Kui ütlesime, et tahame mängumaa kinni panna, siis paljud helistajad ütlesid, et pole hullu, kui on jahe, sest lapsed jooksevad. Isad olid valmis ka puhurid kaasa võtma. Lastel ei pruugigi külm olla, aga ma ei tahaks hiljem tagasisidet, et lapsed on haigeks jäänud,» rääkis ta.

«Kahju on. Vanad ruumid olid õige asukohaga,» lausus Klaus, lisades, et veel pole nad ruumide otsimisest loobunud.

Kliente on Klausi kinnitusel seni nii palju olnud, et osa huvilistest pidi eitava vastusega leppima. «Novembriks sai päris palju ära öeldud ning detsembriks taheti jõulupidusid broneerida.»

Claabu OÜ alustas tegevust mullu mais. Sellel aastal pälvis firma konkursil «Valgamaa ettevõtluse auhind» parima uustulnuka tiitli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles