Võrumaal kadunud meest otsitakse droonide ja jäljekoertega

Siim Saavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrumaal eelmisel nädalal kadunud Voldemari otsitakse juba teist päeva. Seni pole õnnestunud meest leida.

Kuigi mees kadus juba rohkem kui nädal tagasi, siis politseile teatati sellest alles neljapäeval. Sinnamaani otsisid teda sugulased ja teised kohalikud.

Kagu politseijaoskonna Võru piirkonnavanem Anti Paap ütles, et informatsioon mehe kadumisest laekus politseile üleeile. Alguses käisid piirkonna politseinikud alaga tutvumas ja rääkisid inimestega, kes lähedal asuvates majades elasid. Eile alustati juba suuremahulisema otsinguoperatsiooniga, kuhu kaasati ka vabatahtlikke.

Eile hommikul kella kümnest alustas otsinguid 51 inimest. Nende hulka kuulusid politseinikud, jahimehed, kuperjaanovlased ja vabatahtlikud. Lisaks nendele kasutati veel kahe jäljekoera ja droonide abi. Aktiivne otsing kestis kella poole kolmeni.

Anti Paap ütles, et kaks politseiniku lõpetasid eile õhtul kell kaheksa, sest käisid veel lampidega piirkonna tühjasid hooneid läbi ja kogusid lisainformatsiooni.

Aktiivsed otsingud käisid Lakovitsa ja Rauskapalu külas. Rauskapalu külas ühe maja juures oli Voldemari väidetavalt viimati nähtud. Praegu asus selle maja lähistel otsingute staap.

Täna hommikul jätkusid laiamahulised otsingud, kus osales kokku 37 inimest. „Meil on kaardi peal sektorid ära jagatud. Osad on oma sektorid juba ära otsinud ja neile anname uued piirkonnad,” sõnas Paap. Kuna ilm on udune, siis droone kasutada ei saa. „Eile oli sellesuhtes hea ilm, et saime drooniga ka otsida,” tõdes ta.

Kehvad ilmaolud segavad otsinguid, sest udu ja napid soojakraadid ei soodusta otsinguoperatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles