Galerii: Lõuna-Eesti tugevamad mälumängurid võtsid Räpinas mõõtu

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõuna-Eesti tugevamad mälumängurid kogunesid taas Räpinasse, et võtta mõõtu selle hooaja esimesel Maakilva Ugandi vooru võistlusel.

Aianduskooli suurde saali oli kogunenud nii vanu tuttavaid kui uustulnukaid. Kokku oli Räpinas 15 võistkonda. Võistluse võitis Otepää vald 73 punktiga, teiseks tuli Räpina 72 punktiga ja kolmandaks võistkond Flamingo 68 punktiga.

Mängu läbiviija Koit Nook selgitas, et tegemist on üle-Eestilise omavalitsustevahelise mälumänguga Eesti Maakilb, mis toimub juba kahekümnendat korda. „Ürituse eesmärgiks on vaba aja huvitavam sisustamine ja omavaheline mõõduvõtt, kus laiemal huviliste ringil on võimalus oma teadmisi ja loogilist mõtlemist võrrelda nii naabrite kui kaugemalt pärit kilvahuvilistega,“ selgitas Nook. Sarja lõppedes selguvad hobi-tasemel harrastajatele mõeldud rahvaliiga ja meistritele suunatud superliiga edukamad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles