Tõrva raadio kümnes hooaeg toob rekordarv saateid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva raadio.
Tõrva raadio. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Eile kogunes Tõrva raadio nõukogu, et kinnitada talveraadio programm. Sel korral on programmis palju uuendusi.

Tõrva Raadio peatoimetaja Rannar Park rääkis, et raadio kümnes hooaeg väärib erilist tähelepanu. „On tore, et noorte omaalgatuslik ettevõtmine on nii pikalt kestnud. Uue programmiga püüame raadiot veelgi professionaalsemaks muuta ning teisalt pakkuda meie kuulajatele mitmekesisemat teemadekäsitlust,“ lausus ta.

Tõrva Raadio päevavööndi toimetaja Sandra Saar ütles, et peamine uuendus raadio programmis seisneb selles, et kui varem oli esmaspäevast pühapäevani sarnase ülesehitusega saatekava, siis nüüd on argipäevadel ühtemoodi kava ning nädalavahetustel teistmoodi. Nädalavahetused on nüüd kergemate ja meelelahutuslikemate teemade päralt. Kui suvel oli päevases vööndis kokku 19 erinevat saadet, siis talvehooajal 24.

Õhtuvööndi toimetaja Teve Rajamets rääkis, et õhtuses programmis kuuleb suuremas osas head muusikat. Kui argipäevadel paitavad kuulajate kõrvu peamiselt juba tuntud muusikasaated, siis nädalavahetuse õhtuti ei olegi otsest saatekava ees. „Nii meie raadioliikmed kui ka inimesed väljastpoolt raadiot saavad tulla ja teha täpselt sellist muusikasaadet nagu nad ise soovivad. Kõik on lubatud ja reegleid ees pole,“ sõnas Rajamets. 

Tõrva raadio kümnes hooaeg algab 21. detsembril ja kestab 5. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles